Het core team

Het NCBR core team bestaan uit een 5-tal fanatiekelingen welke geheel vrijwillig in hun eigentijd dit repeater systeem onderhouden. Denk daarbij aan het up-to-date houden van de systemen en de software, maar ook waken over de continuiteit. Ook het voornamelijk op afstand helpen van beheerders hoort daar bij.

Roy van Hintum
Techneut
Roy houdt zich als techneut niet allen bezig met experimenteren en het testen van nieuwe ontwikkelingen op RX en TX gebied, maar ook met de achterliggende netwerk techniek.
Mail Roy
Danny Doesburg
Tecnheut
Danny is een fanatiek techneut welke zich bezig houdt met het op bestelling bouwen van RX'en en TX'en. Waar hij kan biedt hij verdere ondersteuning op andere vlakken.
Mail Danny
Luc Dogge
Teachlead
Luc is techlead van NCBR. Hij onderhoudt de servers en het netwerk en bouwt acherliggende tools zoals monitoring en geautomatiseerde backup processen. Soms, als hij in een zeldzaam geval, wat tijd over heeft bouwt hij een RX of TX.
Mail Luc
Michiel Duinmeijer
Techneut
Michiel is de creatievieling in het bedenken van oplossingen voor lastige vraagstukken. Hij is altijd zoekende naar technische oplossingen voor het hoogfrequente deel van het systeem.
Mauil Michiel
Steven Wijnhoud
PR Manager
Steven is onze PR man. Hij onderhoudt de contacten met beheerders van de RX'en en TX'en en ondersteund daar waar hij kan. Hij is altijd zoekende naar verbeteringen voor het systeem.
Mail Steven

Naast het core team mogen we natuurlijk de beheerders van de RX’en en TX’en niet vergeten. Zonder hun bijdrage, tijd en inspanning zou dit repeater systeem niet bestaan.